• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • IMG_0051.JPG

Сертификат HACCP стандарда


Сертификат HACCP стандарда


 

Сертификат ISO 9001

Општина Рума је у сврху стварања бољих услова живота за све грађане њене општине, заједно са ресорним Покрајинским секретаријатом и јавним предузећем "Водовод", финансирала изградњу пумпне станице за подизање притиска у Стејановцима.

Председник Општине Рума Слађан Манчић је са челним људима румског "Водовода" данас посетио Стејановце и обишао новоизграђену бустер подстаницу.

"Верујем да ћемо са овом пумпном станицом решити проблеме у водоснабдевању Стејановаца. Добио сам уверевања стручних људи да ће и у летњим месецима, када је потрошња воде доста велика, мештани Стејановаца имати воду у довољним количинама и са одговарајућим притиском. Такође сам обавештен да ће и најудаљеније куће у селу и оне на највишим локацијама, имати притисак воде од 2,2 до 2,5 бара. Нама је драго да смо ове радове, на добробит мештана Стејановаца, партнерски финансирали са Покрајином и јавним предузећем "Водовод", изјавио је Манчић.

На последњој седници Општинског већа локална самоуправа је управљање пумпном станицом поверила јавном предузећу "Водовод", а вредност пумпне станице је 3.554.154 динара.

Након Стејановаца румски "Водовод" планира радове и у другим селима која гравитирају ка Фрушкој гори.

"Имамо у плану слична улагања у Малим Радинцима и другим селима на Фрушкој гори. Овог лета смо заиста урадили много на унапређењу водоснабдевања. Пустили смо у рад бунаре у Јарку, на Фишеровом Салашу и један испред Ирига, поред некадашњег предузећа "Фруктал". Ка Иригу смо испоруку воде повећали са 55 на 75 литара у секунди", рекао је директор ЈП "Водовод" Слободан Станић.

www.ruma.rs

Anketa

Да ли сте задовољни квалитетом воде за пиће у Руми?