• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • IMG_0051.JPG

Сертификат HACCP стандарда


Сертификат HACCP стандарда


 

Сертификат ISO 9001

Поштовани суграђани,

Обавештавамо вас да ће у суботу, 11. новембра 2023. године, у временском периоду од 17:00 часова до недеље, 12. новембра у 17:00 часова, доћи до прекида водоснабдевања због радова на повезивању новоизграђене трасе магистралног цевовода у дужини од 1,8 км. Ови радови су неопходни како бисмо унапредили водоводну инфраструктуру. Постојећи магистрални цевовод од азбест цемента фи 500 који иде од Фабрике воде и пролази испод новог ауто-пута Рума-Шабац укида се, а у функцију се ставља новоизграђени фи 700 од дуктилног лива.

Иако ће у суботу и недељу доћи до привременог прекида водоснабдевања, овај напор има за циљ обезбеђење квалитетнијег и сигурнијег водоснабдевања за све стaновнике општина Рума и Ириг. Захваљујемо се на вашем стрпљењу и разумевању због опште добробити заједнице.

Да бисмо вам обезбедили приступ пијаћој води, током целог трајања радова, на Градском тргу у Руми и у центру Ирига ће бити постављене цистерне са пијаћом водом, а у сеоским месним заједницама биће постављени велики канистери. Током радова, наша дежурна служба ће бити доступна за све информације на бројевима 022 470-516 и 022 470-110, а редовно ћемо вас обавештавати путем општинског сајта рума.рс, локалних медија и странице ЈП Водовод Рума на друштвеној мрежи фацебоок.

Села са локалним извориштима у општини Рума (Добринци, Хртковци, Никинци, Платичево, Кленак, Витојевци, Грабовци) и општини Ириг (Шатринци, Добродол, Нерадин, Крушедол, Крушедол Прњавор, Јазак, Мала Ремета) ће имати несметано водоснабдевање у овом периоду. Хвала вам на разумевању и подршци док радимо на унапређењу водоводног система за бољи живот свих наших суграђана.

Anketa

Да ли сте задовољни квалитетом воде за пиће у Руми?